VR Experience & 360° video tour.

Ontdek de wereld vanaf een onverwacht en uniek perspectief. Met onze 360° video tour en VR Experience vertellen we je verhaal op een unieke, sensationele manier aan je doelgroep. We bedenken en creëren een onvergetelijke ervaring die de boodschap niet alleen ijzersterk overbrengt, maar ook de absolute ‘wauw-factor’ heeft.

 

Van storyline tot VR-productie

Met Inspiratie heeft meer dan 14 jaar ervaring in het bouwen van merken, storytelling en creëren & produceren van de meest bijzondere 3D animaties en video’s. Geen onderwerp is voor ons te complex. We graven, lopen mee en zuigen onszelf vol als sponzen met alles wat er te weten valt. Met deze kennis en jarenlange ervaring, kunnen we je VR-Experience van A tot Z verzorgen. Daarin nemen in de samenwerking graag de lead en zorgen we dat het aan niets ontbreekt.

De kracht van 3D animatie, voice-over en motion graphics

Met pakkende 2D & 3D animaties, voice over, interviews, motion graphics & artist impressions verdiepen we je verhaal en maken de VR-Experience nog krachtiger. Altijd op zoek naar de mooiste kijkpunten: vanuit een helikopter, vanaf een 13 meter hoge pole, een bovenloopkraan, een schip of gewoon met onze voeten in de klei.

 

Contact

Klaar voor een superinnovatieve en spectaculaire manier van communiceren? Of wil je meer weten over de mogelijkheden van Virtual Reality? Neem contact op met Alex.