Het succes van Dordrecht Inland Seaport.

Concepten & projecten communiceren

Met deze vernieuwde 360 VR Experience bieden we de kijker vanuit een uniek perspectief een inkijkje in de haven, de concepten, projecten en successen. Zoals de ontwikkeling van een Clean Energy Hub en de optimalisatie van de Wilhelminahaven. Om aan de stijgende vraag naar afhandelcapaciteit te voldoen en de haven future proof te maken, investeert Havenbedrijf Rotterdam 3,5 miljoen euro in de optimalisatie van de Wilhelminahaven. Bestaande uit het vervangen van afmeerboeien, het vernieuwen van de steigers & afmeerpalen en een duwbakvak.

Door het havenontwerp in virtual reality te visualiseren, krijgen de bedrijven in de haven en partners een duidelijk beeld van de omvang, impact en voordelen van deze modernisering.

Successen vieren

Vijf jaar havenontwikkeling resulteert in prachtige successen. En dat moet je samen vieren en communiceren. Want succes resulteert vaak in meer succes. Samen met gebiedsmanager Rik Dalmeijer brachten we havenbreed alle successen in kaart.

Niet alleen de upgrading van de openbare ruimte, stijging van de overslag en uitgifte van de PWA-kade, maar ook de groei van zittende bedrijven, de komst van nieuwe bedrijven en de verbetering van het vestigingsklimaat & OV-verbindingen dragen bij aan het succes van Dordrecht Inland Seaport.